Copyright © 2020. All Rights Reserved

За нас

За нас

За да бъдеш незаменим, трябва да бъдеш винаги различен!

 

La Magie de la mode e българска марка за дизайнерски,дамски облекла и палта от естествен косъм !

 

Колекцията на La Magie de la mode е вдъхновена и насочена да задоволи нуждите на всяка дама и да я накара да се чувства неотразима и неповторима . Дизайнерският ни екип държи на перфектната кройка , качествените материали , коректното отношение , бързата доставка и оригиналните продукти. 

Когато нашите клиенти купуват артикулите ни те могат да бъдат сигурни , че сме вложили необходимите усилия и време , за да създадем уникален продукт. В La Magie de la mode се изработват колекции специално за вас от качествени материали : италиански платове , кожа , коприна , дантела , шифон , пера , камъни и др.

Ние ще ви зарадваме както с връхни дрехи , изработени от 100 % естествена кожа и пух , така и с ежедневни и официални облекла , чанти , аксесоари и др.

Концепцията на  La Magie de la mode е от висококачествени , модерни продукти и аксесоари отразяващи най - новите модни тенденции на пазара !

La Magie de la mode  гарантира женственост , елегантност , красота и удобство !

Моделите ни са насочени към съвременната модерно мислеща жена , която иска да бъде забелязана с изискана и женствена визия !